Pages

Sunday, 12 May 2013

BONGKAR!!! KALAU INI BUKAN RASIS, ABIS NAK PANGGIL APA!!!


BONGKAR!!! KALAU INI BUKAN RASIS, ABIS NAK PANGGIL APA!!!

Lepas dah puas meroyan dekat Stadium Kelana Jaya, maka taktik longkang seterusnya ialah jual nama Sultan Melayu pulak...
Mangkuk ni cuba fitnah Sultan Mizan, kononnya baginda tuanku tidak terima/iktiraf keputusan PRU-13. Tapi yang kelakarnya, MyMassa percaya tukang buat propaganda murahan ni mungkin tak sedar yang Baginda Tuanku Sultan Mizan Zainal Abidin yang juga Sultan Terengganu bukan lagi Yang di-Pertuan Agong Malaysia. Nak buat propa pon terlepas keretapi, acaner ni?


Seperti yang kita maklum, Dato Sri' Najib Razak dah pon selamat angkat sumpah sebagai PM untuk penggal 2013-2018 depan Yang di-Pertuan Agong yang ke-14, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah aritu, diikuti dengan ramai lagi yang angkat sumpah jadi MB dan KM negeri masing-masing. Jadi tak timbul isu mana-mana Sultan dalam Malaysia yang tak iktiraf keputusan PRU13 nih! Kalau Sultan Jamalul Kiram tu mungkin la kot haha.


Meh kita tengok muka tukang propa nih, Tan Ban Hwa.
Mungkin mangkuk ni turun jugak ke Stadium Kelana Jaya arituh...Kalau tak percaya dengan bukti-bukti ni, silalah visit profile FB mangkuk tu kat sini. Katanya orang Pantai Remis, Perak.P.M : TQ TO MYMASSA KERANA BERJAYA MEMBONGKAR PERKARA INI. KEPADA PEJUANG2 DI LUAR SANA, TUNGGU APA LAGI, AYUH KITA RAMAI2 BUAT REPORT POLIS!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...