Pages

Sunday, 31 March 2013

BONGKAR!!! RAJA APA...RAJA DANA ASING..INI BUKTINYA!!!Apa lagi yang mahu dinafikan oleh manusia bernama Anwar Ibrahim. Semuanya telah jelas sumber kekuatan kewangan datangnya dari luar atau ertikata mudahnya dana asing. Dana-dana asing masuk dengan pelbagai tujuan diantaranya adalah untuk menyebarkan fahaman Islam Liberal ke Malaysia.

Dana dari CIA dimasukkan melalui yayasan Kristian Jerman termasuklah Konrad Adenauer Stiftung (KAS) sejak tahun 1980-an lagi. Yayasan ini telah menaja Institut Kajian Dasar (IKD) sejak dari awal penubuhan badan pemikir Anwar Ibrahim.

Fahaman pluralisme dan liberalisme ini akan tersebar secara meluas dinegara ini setelah Umno yang memperjuangkan Melayu Islam tewas. Selain itu, dana asing ini juga telah disalurkan kepada Anwar dan Pakatan Pembangkang menerusi beberapa agensi yang bernaung di bawah NED (National Endownment for Democracy) yang diwujudkan untuk menguasai negara-negara Islam seperti Malaysia.

Penyokong-penyokong pembangkang harus sedar, perkara ini bukan didedahkan oleh BN tapi oleh bekas-bekas jentera-jentera kanan Anwar itu sendiri. Bekas Setiausaha Biro Penerangan Pemuda PKR, Nordin Ahmad berkata, beliau sendiri pernah dimaklumkan mengenai bantuan sebuah badan di AS yang menyalurkan wang kira-kira AS$100,000 (RM310,000) setiap bulan.

Menurut Naib Ketua Angkatan Muda PKR, Zahid Md. Arip berkata, beliau juga pernah dimaklumkan bahawa dana pilihan raya parti itu pernah dibiayai oleh George Soros dan bantuan ini dipercayai sejak 1999 lagi.

Penyumbang dana asing itu ingin mengeksploitasikan sentimen pembangkang yang dibangkitkan oleh NGO, media alternatif dan parti politik untuk kepentingan mereka.

Penerima-penerima dana akan diperalat bagi menimbulkan kebencian rakyat terhadap parti pemerintah Barisan Nasional. Budaya menerima dana asing khususnya oleh pihak pembangkang akan membuatkan nikmat kemerdekaan yang kita kecapi selama ini hilang sekelip mata.

Walau apa jua sebab dan alasan yang diberikan, penyaluran dana asing untuk menghuru-harakan negara adalah satu bentuk penjajahan moden.

Sekiranya parti tajaan dana asing itu memerintah, negara berada dalam situasi yang amat merbahaya kerana setiap dasar dan undang-undang digubal kerajaan akan ditentukan oleh pihak luar.

1 comment:

  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...