Pages

Friday, 29 March 2013

HOT NEWS!!! RAKYAT MAHUKAN TIAN CHUA DILUCUT KEWARGANEGAANJaringan Melayu Malaysia (JMM) menyifatkan kenyataan Naib Naib Presidennya Parti Keadilan Rakyat (PKR) Tian Chua boleh "membinasakan negara".Pengarah Kebangsaan JMM, Hamdan Omar Salleh berkata, rakan Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang hadir di ibu Pejabat PKR buat kali kedua berhimpun secara aman mendesak Tian Chua agar tidak mengulangi lagi dan menjaga mulut yang celupar itu. Demonstasi tersebut bagi menyatakan bantahan sambil membawa kain rentang mengutuk kenyataan Tian Chua.

Itulah realitinya kerana sampai ke hari ini Tian Chua Naib Presiden PKR masih lagi enggan memohon maaf diatas kebiadapannya menghina kematian Prajurit kitayang terkorban di Lahad Datu Sabah. Malah lebih biadap Tian Chua terus terusan menghina kematian prajurit kita dengan membakar sentiman ANTI POLIS dan TENTERA di ceramah ceramah yang pihak PKR adakan.

Hasil undian yang Gomo perolehi daripada respon para pembaca yang berjumlah 2642 orang:

1660 orang Mahu Tian Chua dilucutkan Kewarganegaraan
263 orang mahukan Tian Chua Penjara seumur hidup
466 orang mahukan Tian Chua sampai mati
494 orang mahukan Tian Chua di tiang dan Lempar Taik
750 orang mahukan Tian Chua kepada penceroboh Sulu.Sekarang kita sudah ada kata putusa berhubung pekara ini jadi adalah lebih baik kita beramai ramai mengambil tindakan sendiri ke atas Tian Chua yang biadap ini. Kita ajar biar Tian Chua Mampos.

Psssttt.... Makin lama makin biadap....Orang dah mati pun nak dihina lagi kata Sandiwara.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Sumber papagomo

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...